دانلود مقاله در مورد اسيد و خطرات

دانلود مقاله در مورد اسيد و خطرات

موضوع مقاله : اسيد و خطرات قالب بندي : word ، قابل ويرايش تعداد صفحات : 15 شرح مختصر: اسيدها موادي ترش مزه اند خاصيت خورندگي دارند شناساگرها را تغيير رنگ مي دهند و بازها را خنثي مي كنند. بازها موادي با مزهٔ گس-تلخ اند حالتي لزج دارند شناساگرها را تغيير رنگ مي دهند و اسيدها را خنثي مي كنند. لي بيگ: اسيدها موادي اند كه در ساختار خود هيدروژن يا هيدروژن هايي دارند كه در واكنش با فلزها توسط يون هاي فلز جايگزين مي شوند. آرنيوس: اسيدها موادي هستند كه ضمن حل شدن در آب يون +H آزاد مي كنند. بازها موادي هستند كه ضمن حل شدن در آب يون -OH آزاد مي كنند.اين تعريف فقط به موادي محدود مي‌شود كه در آب قابل حل باشند. حدود سال ۱۸۰۰، شيمي دانان فرانسوي از جمله آنتوان لاووازيه، تصور مي كرد كه تمام اسيدها داراي اكسيژن هستند. شيمي دانان انگليسي از جمله سر همفري ديوي، معتقد بود كه تمام اسيدها داراي هيدروژن هستند. شيمي دان سوئدي، سوانت آرنيوس، از اين عقيده براي گسترش تعريف اسيد استفاده نمود. لوري-برونستد: اسيد گونه اي است كه در واكنش شيميايي پروتون (يون+H)مي دهد و باز گونه اي است كه در واكنش شيمي ...


دسته بندي : علوم پايه
تگ : دانلود,تحقيق,مقاله,رشته شيمي,دانشگاهي,اسيد,خطرات,پارس وان,جزوه,پايان نامه,
download - دانلود

[ ۱۹ تير ۱۴۰۱ ] [ ۰۶:۱۴:۰۲ ] [ دانلود كن ]
[ نظرات (0) ]
[ ]